مزایای استفاده از ساختار Universal Platform

ساختار Universal Platform

جهت بررسی دقیق مزایا و معایب ساختار زیر سازی یکپارچه یا Universal Platform احتیاج به تعریف دقیق این تکنولوژی لازم به نظر می رسد. ساختار Universal Platform چیست؟ ساختار اجرای زیر سازی یکپارچه، به ایجاد بستری گفته می‌شود که کلیه اجراییات روف گاردن و بام سبز را از سطح مقطع غشاء بام جدا می‌سازد و بستری جدید جهت ایجاد را فراهم می‌سازد. بستر جدید ایجاد شده باید دارای ویژگیهای زیر جهت اجرای روف گاردن می‌باشد.

  • قابلیت بار گذاری با حجم های بالا
  • دارای مقاومت های کششی، عمودی و افقی مناسب و بر اساس آیین نامه FLL
  • قابلیت کنترل و تله گذاری برای ریشه های تهاجمی و جلوگیری از نفوذ ریشه به ساختار ایزولایون روف گاردن
  • قابلیت گذر آب های ناشی از بارندگی و آبیاری قطره ای با سرعت و حجم استاندارد
  • قابلیت اعمال فیلتراسیون چند مرحله ای آبهای خروجی و اسیدی
  • قابلیت ذخیره سازی هوشمند و کنترل شده میزان آب مصرفی گیاهان

مزایای ساختار Universal Platform

بزرگترین مزیت اجرای ساختار های بستر یکپارچه ، قابلیت طراحی روف گاردن، بدون محدودیت های ساختاری بام می‌باشد و تنها محدودیت، مربوط به محاسبات سازه ای می‌باشد. دومین مزیت اجرای روف گاردن با ساختار Universal Platform، کاهش سطوح ارتفاعی و اجرا با حداقل زیر سازی و لول سازی است. به واسطه ای ساختار سطح کلی بام می‌تواند به صورت تراز و با استفاده از Drain Breakers استفاده شود. با این شیوه، ساختار بام سبز، به ساختار Dry Floor تبدیل می‌شود.

ساختار Dry Floor در قدم اول، هزینه های نگهداری و شستشوی کانال را به صورت چشمگیر کاهش می دهد و به این طریق هزینه های نگه داری بام سبز و شسشتوی کانال ها کاهش پیدا می کند. مزیت سوم ساختار های Universal Platform (بستر یکپارچه)، کاهش هزینه های تمام شده بام سبز می‌باشد. در این ساختار به دلیل ساختار Waste Exhaust هزینه ساخت و استفاده از متریال ها کاهش می یابد. در ابتدا هزینه اولیه ساخت زیر ساز مورد نیاز می‌باشد ، ولی در پایان و تکمیل پروژه ، هزینه تمام شده کمتر از حالات دیگر اجرای بام سبز می‌باشد.

مزایای روف گاردن

مقالات مرتبط